Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Μια δεύτερη αρχή (!)

Είμαι πολύ χαρούμενη και πολύ ικανοποιημένη. Το Σκονισμένο Μπαούλο ανανεώθηκε, άλλαξε εμφάνιση -μετά από πολύ κόπο- και το αποτέλεσμα με ευχαριστεί ιδιαίτερα!

Κοινώς, οι ατελείωτες ώρες που έκανα να φτιάξω το νέο λουκ του και να φτιάξω αυτά που χάλασα και δεν ήξερα πώς να τα διορθώσω, άξιζαν τελικά.

Και σκέφτομαι πως κάπως έτσι είναι και στη ζωή. Οι καλές και επίμονες προσπάθειες αποδίδουν και το αποτέλεσμα σε δικαιώνει. Οπότε δεν τα παρατάμε ποτέ. Με την πρώτη, με τη δεύτερη, με την εκατοστή θα τα καταφέρεις.

Ο επιμένων νικά, λοιπόν, και όλη αυτή η ιστορία μου έφερε στο μυαλό μια ιστορία που μου είπε φίλος μου πρόσφατα και την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ! Πρόκειται για μια κυρία από την Ν.Κορέα η οποία έδωσε 960 φορές εξετάσεις για να πάρει το δίπλωμα οδήγησης και τελικά το πήρε! Κι όχι μόνο αυτό, αλλά στο τέλος γνωστή εταιρεία αυτοκινήτων της δώρισε αυτοκίνητο αξίας 17.000 σχεδόν δολαρίων για την επιτυχία της. Αν λοιπόν η Τσα (Τσα τη λένε την κυρία!) δεν μας αποδεικνύει πως όποιος επιμένει βγαίνει πάντα κερδισμένος τότε ποιος μας το αποδεικνύει;

Σε κάθε περίπτωση, σε αυτό εδώ το post ήθελα απλώς να σας καλωσορίσω στο νέο Μπαούλο και να ευχηθώ τα καλύτερα για όλους. Μη διστάζετε να σχολιάζετε, θέλω να ακούω τις απόψεις σας. (Παρεπιμπτόντως στο κάτω μέρος της σελίδας υπάρχει μια μικρή ψηφοφορία στην οποία θα χαρώ να συμμετάσχετε!)

Θα σας κερνούσα ένα από τα ωραιότατα γλυκά της φωτογραφίας τα οποία συνάντησα χθες σε ζαχαροπλαστείο στο Μαρούσι! Γιαμ γιαμ!


Σας ευχαριστώ όλους πολύ για την μέχρι τώρα στήριξή σας!!!




1 σχόλιο:

  1. Καλώς σε βρήκα!!
    Από όσα είδα μέχρι τώρα, θα ψηφίσω πολύ ωραίο!!
    Πολύ ωραία και η ανάρτηση για τη μοναξιά..και η Bella που σου έδωσε την ιδέα, είναι μία κούκλα!!
    Καλό ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή