Στείλε το δικό σου γράμμα

Πόσους θησαυρούς μπορεί να κρύβει ένα μπαούλο; Όσους θησαυρούς κρύβει το μυαλό μας, η καρδιά μας, όσους θησαυρούς μπορείς να φτιάξει η αγάπη και η έμπνευση.

Θεωρώ πολύ σπουδαίο, αγαπητοί μου, να βγάζουμε από μέσα μας όσα θέλουμε να ακουστούν με κάποιον τρόπο. Ο καθένας μας μπορεί να μην έχει την ευκαιρία για αυτό το σπουδαίο πράγμα. Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω είναι να φιλοξενώ δικά σας Σκονισμένα Γράμματα εδώ, με τα δικά σας ονόματα και τις δικές σας προσωπικότητες και και και...

Μην καθυστερείτε, γράψτε ό,τι σας προβληματίζει ή σας ενθουσιάζει και στείλτε το μου είτε στο mail του Μπαούλου (xara.mia.xara@gmail.com) είτε με προσωπικό μήνυμα στη σελίδα του στο facebook (https://www.facebook.com/ToSkonismenoMpaoulo).

Φρόντισε τα εξής:

1. Το κείμενό σου να έχει τίτλο. (Ε ντάξει, δεν είναι και τελείως απαραίτητο, αλλά είναι καλύτερα έτσι!)

2. Να χρησιμοποιήσεις το όνομα με το οποίο θέλεις να εμφανιστείς εσύ δίπλα από τον τίτλο του κειμένου σου. (Ναι, επιτρέπονται ψευδώνυμα!)

3. Αν θες το κείμενο να έχει έντονα γράμματα, υπογραμμίσεις, πλάγια γράμματα ή φωτογραφίες, στείλτο όπως θα ήθελες να το δεις γραμμένο ακριβώς. (Αν όχι, δεν πειράζει!)

4. Το θέμα καλύτερα να είναι κάτι ουδέτερο και να μη θίγει πρόσωπα, να μην είναι υβριστικό, προσβλητικό ή χυδαίο με οποιονδήποτε τρόπο. (Καλά δε λέω;) Κατά τ' άλλα μπορείς να γράψεις για οτιδήποτε!

Αν έχεις απορίες, ρώτα με!!!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου